Luisterkind

Authenticiteit in verbinding
 

 

Zielsverbonden leven. Diepe innerlijke en onderlinge verbinding. Jullie leven flowt in

 

afstemming. Jullie staan. Zachtkrachtig, gegrond en open. Warmte en liefde stromen vrij.

Ruimte voor ieders eigenheid. Jullie gewenste realiteit eenvoudig in handbereik.

 

 

 

 

 

Vraag je gratis handvat + guide call aan

Luisterkind afstemming is luisteren naar je innerlijk

Jouw bewuste kind is uniek. Perfect in zijn of haar essentie. Net als jij. Hij/zij handelt, voelt en zoekt ervaringen op vanuit zijn innerlijke drive om precies datgene te leren en bij te dragen waarvoor hij hier is gekomen. Levenservaringen waar jij als ouder je kind liefdevol in mag begeleiden. Niet altijd even makkelijk. Want waar jouw kind voor uitdagingen komt te staan, geldt dat net zo goed voor jou. Tenslotte ben jij eveneens (hoog)bewust en actief op het pad van zelfrealisatie. 

Met elkaar vormen jullie een kring van basisveiligheid. Een veilige haven waar je kind in kan landen na zijn geboorte. Waar hij in een liefdevolle ondersteunende omgeving, in contact met zijn essentie, mag ontplooien tot de authentieke persoon die hij is. En zo vol vertrouwen zich te laten zien in de wereld. Zijn gifts te delen. Eigenlijk precies hetgeen waar jij ook mee bezig bent. 

Een afstemming volgens de Luisterkind Methode zet als het ware de lantaarntjes langs je levenspad aan. Zo is het eenvoudiger je ware zelf te zien, je potentieel krachtig te ontwikkelen en alles wat daar tussen zit op te lossen.

Carola Luisterkind Trainer bij Sprankelhart Luisterkind

“Beleef jullie Levensreis in Verbinding, Vreugde en Vertrouwen”

Luister, wil je bijvoorbeeld…

 • Een harmonieuze omgeving waar ondersteuning, respect voor elkaars eigenheid en levenspad, willen leren van elkaar en luisteren naar elkaar centraal staan
 • Inzicht in het hoe, wat en waartoe rondom jullie (Geboorte)patronen. Zodat ieder lekkerder in z’n vel komt te zitten. Evenwichtig met open hart door het leven beweegt. 
 • Ballast opgedaan in de oude systemen, zoals pijnen, overtuigingen, angsten en nare herinneringen los te laten. En al doende te leren navigeren vanuit verbinding 
 • Weten wat je kind duidelijk probeert te maken over jou als loepzuivere en liefdevolle spiegel? Waar nog aandacht, liefde en heling naar toe mag.
 • In één afstemming, direct van de bron, horen wat de behoeften zijn en hoe je deze kunt faciliteren?
 • Direct aan de slag met innerlijke zelfbevrijding en simultaan creëren van het leven dat jij Weet dat mogelijk is?
 • Je (innerlijk)kind diep vanbinnen laten voelen dat het oké is, geliefd, erkend, gedragen, gehoord? Want, je weet dat Erkenning écht aan de basis van liefdevollere relaties, met jezelf en met elkaar, ligt.
 • Helderheid op je levensweg
 • Of wat er dan ook speelt in je leven

Inzicht, heling, bevrijding, verbinding, licht op mijn levenspad, is mijn verlangen.

Ja, ik wil graag mijn unieke Luisterkind afstemming

 

 

Proeven van wat het jou kan brengen?

Dat kan! Een eerste kennismaking die éénmalig is aan te vragen. 

Ik heb interesse in de Opleiding Luisterkind

17 maart start de Live en op 8 juni de e-learning.

Voedende begeleiding vanuit bezielde zelfkennis”

Wauw Carola, prachtig!! Tranen rolden over m'n wangen. Wat megamooi. En het voelt heel erg goed. Ik lees wat ik al aanvoelde. Het klopt helemaal. Wat bijzonder om zo dat contact te hebben met beide ruimtes! Ik was me hier helemaal niet bewust van voordat jij vertelde over de bedrijfsafstemming .

Anne Bijvelds – Van Hees

“Ik vind het waanzinnig dat je het getrappel in mijn buik een stem hebt gegeven. Het raakt me in hart en ziel. Mijn vader is door de Levensbrug afstemming in vertrouwen overgegaan. In zo’n moeilijke periode een wonderlijk bijzonder mooi cadeau!”

Fabienne van Luin

"Wij hebben een prachtige miniafstemming mogen ontvangen van Carola tijdens de valentijnactie! Een miniafstemming ...maar voor ons Groot! Een paar zinnen kunnen zoveel helpen! Hier kan onze zoon veel mee! De afstemming is heel duidelijk en vooral heel erg liefdevol geschreven! Onwijs bedankt Carola!"

Anneloes Reit, praktijk Kom Bewust In Verbinding en mama van 2

De Luisterkind afstemming mogelijkheden

Kinderwens

Kinderwens. Wat start als een klein fluisterend stemmetje ergens achterin je bewustzijn, kan uitgroeien tot een luid geroep die heel je leven overstemt. Het grote niet weten of en wanneer maakt deze fase intens. Jij kiest echter niet zelf te blijven ploeteren. Het onderliggende verhaal boven water halen, dat is wat je doet. Om daar mee aan de slag te gaan in het concrete hier en nu. Te openen, schonen en het weer te laten stromen. Zelf of met je partner. Een Luisterkind Kinderwens-afstemming is een diepgaande start,

Of heb je een miskraam of abortus beleefd? En wil je contact met je kind?  Wat je vragen ook zijn, vaak heeft het een emotionele lading voor jou en/of je eventuele partner. Je mag erop vertrouwen dat de boodschap die helder wordt, altijd in liefde is en bedoeld om je verder te brengen op je pad. Ruimte, beweging en verbinding creëert.  

 

Geboortebegeleiding

Perfect voor de echte avonturier die graag zelf haar plan trekt onderweg is deze Luisterkind Geboortebegeleiding. Wat ik voor je doe, is het ophangen van de lantaarntjes langs je pad. Middels 4 afstemmingen met je buikbaby met elk een eigen thema. Van kennismaking tot en met geboorte. De vierde is een brief van je kindje rondom zijn of haar leven en alles wat gedeeld wil worden. Wij spreken vooraf de 4 momenten af, waarin jij bewust aanwezig bent bij je buikwonder terwijl ik afstem. Voor de afstemming ontvang ik je vragen i.r.t. het thema van die keer. Je ontvangt het verslag direct erna in je mailbox. Een waar cadeau voor jou én je kindje, om elkaar al zo voor de geboorte te leren kennen en er samen naartoe te leven. Op weg naar jullie vreugdevolle ontmoeting! Een zachte, liefdevolle en respectvolle benadering en begeleiding is hierbij van het grootste belang. Hierop mag je vertrouwen.

Wil je meer contact, begeleiding en gebruik maken van mijn overige expertise in een vorm van een Birth Your Being geboortereis Kijk dan op de Conscious Birth & Conception pagina.

 

Geboorteverwerking

 Voor een zachte landing in lijf en leven. Voor je baby én voor jou. Want geboren worden doe je samen. Jij als mama en dieper in je vrouw-zijn en je kindje als mens op aarde. De geboorte is het grootste transitieportaal waar je samen doorheen gaat in het leven. En dat mag verwerkt worden. Jullie geboorteverhaal verdient het om gehoord te worden, helemaal. Want deze is uniek en bevat o zo waardevolle schatten aan informatie en heling om verder op te bouwen in jullie leven samen. Of het nu je gedroomde geboorte was, een beetje anders ging dan gedacht, of om mogelijke traumatische ervaringen te verwerken. Geboorteverwerking is bedoeld om het grotere perspectief helder krijgen en te begrijpen. Zodat het emotionele lichaam van jou en je kindje kan helen, de au kan transformeren naar voeding voor jullie vreugdevolle leven en het pad voor een eventueel volgend kindje al een heel stuk wordt vrij gemaakt. Bevrijding, begrip en nog liefdevollere verbinding is wat ontstaat, naast kracht en elkaar kunnen lezen. 

Specaliteit: Hoogbewust Kind & Moederschap

Je kind is niet zomaar toevallig bij je gekomen. Want op zielsniveau hebben jullie, voor zijn of haar komst, daar afspraken over gemaakt. Omdat jullie elkaar verder kunnen brengen op ieders levenspad. Daarvoor scheppen jullie voor elkaar, onbewust, de juiste randvoorwaarden om te groeien en bloeien. In rol verschillend, terwijl je als zielsbewuste mensen gelijkwaardig bent aan elkaar. 

Heb je een hoogbewust lichtkind bij je? Dan is het goed om te weten dat hij of zij een weg-voorbereider of revolutionair is. Niet de eenvoudigste maar wel bewust gekozen weg. Tegen obstakels aanlopen is inherent aan het pad. Hij/zij loopt vast of dreigt/ krijgt een etiket. Discrepantie in ontwikkelingssnelheid. Anders (samen)werkende hersenhelften. Opvoed-uitdagingen, omdat jouw kind veel meer floreert op gelijkwaardige verbonden begeleiding. Andere sociale behoeften. En is jouw visie juist dat alles er zeker wel in zit. Wat met passende ondersteuning echt tot volledige bloei kan komen.  Dit maakt het meegaan in de oude systemen uitdagend. Je voelt de wens om zelf te ontdekken hoe je hem of haar het beste kunt begeleiden. En daar sterk in te staan, onafhankelijk van wat ‘zij’ er wel niet van denken en vinden.

Van hoofd naar hart

Jouw lichtkind is hier om te stralen, om zijn eigen authentieke zelf te zijn en zijn voorgenomen missie te leven. Het is helemaal niet de bedoeling te passen in de oude structuren. Juist om de nieuwe te creëren. Lange tijd was de leiding aan wil en ratio, maar deze tijd is echt voorbij. En dat is precies waarom het zo schuurt, oude zaken naar boven komen, die niet meer op de oude manier zijn op te lossen. Als lichtpilaren zetten ze alles wat niet mee resoneert in de 4D wereld, waarin we leven vanuit het hart, in helder licht. En nodigen jou en iedereen om hen heen uit deze oude ballast te zien en los te laten. Voorbereiden naar de 5D realiteit. Zeg eens, hoe vaak betrap je jezelf erop, dat jij je kind – onbewust – in een passend jasje wil zetten? Zodat hij of zij maar wordt geaccepteerd? Of dat hij zich conformeert aan jou? Je wenst dit uit liefde of doet dit vanuit je eigen pijn.  En dat is heel begrijpelijk. Wees daarin niet te streng voor jezelf, want deze ervaringen horen bij de ontwikkelingen van deze tijd. Vallen en opstaan, zolang je maar onthoudt dat het essentieel is voor je kind om in verbinding te blijven met zijn eigen hart, aarde en hemel om te kunnen groeien en bloeien.

Lastig doen vanuit liefde voor jou

Dat staat mooi geschreven, maar jullie werkelijkheid kan er een stuk grilliger uitzien. Je kind haalt bijvoorbeeld geregeld het bloed onder je nagels vandaan. Of laat precies het gedrag zien waar jij zo’n hekel aan hebt. Ook zie en hoor je jezelf hetzelfde doen en zeggen als je eigen moeder of vader. Wat je toch echt nooit zou doen?! Vervolgens krijg je je eigen woorden en gedragingen terug gespiegeld. Terwijl je probeert hem of haar te corrigeren, betrap je jezelf erop dat dat eigenlijk nergens op slaat. Omdat je eigenlijk je eigen gedrag corrigeert. En waarom heeft je partner niet dezelfde issues als jij? Kortom, wat er ook speelt, je kind doet wat ie doet vanuit liefde voor jou.

Veilige verbinding

Jullie triggeren steeds weer op elkaar. Terwijl je het zo graag anders wil. Dat het fijner wordt, makkelijker. Dat je weer echt in verbinding bent met je kind. Waardoor je zo samen kan genieten, het leven ontdekken. En dat jullie de ruimte en veiligheid voelen om jezelf te zijn, je te uiten, vergissingen te maken en het  weer goed te maken. Hoe wijs je kind ook is voor zijn leeftijd, zijn sociaal emotionele ontwikkeling loopt niet gelijk op. Herinner je jezelf eraan hoe jong je kind nog is. En dat het afhankelijk is van jouw voorleven. Het is aan jou een emotioneel veilige setting te bieden, voor beiden. Emoties mogen er zijn. Heel je eigen innerlijk kind stukken, zodat je kind deze niet meer hoeft te spiegelen. Want je kind ziet je niets liever dan gelukkig, wat de boodschap dan ook is.

Lekker in lijf en leven

Ik weet dat jij niets liever wil dan dat je kind lekker in zijn vel zit. Door jullie liefdevolle begeleiding zichzelf mag, kan en durft te zijn. Als lichtkind en levensgids ben ik er om hem of haar te begeleiden op ’t pad. Met uitdagingen groot en klein. Hierdoor krijg jij inzicht in zijn of haar belevingswereld, wat wel en niet werkt en hoe je passend kunt begeleiden. Waardoor opgroeien tot een krachtig, evenwichtige volwassene in verbinding met z’n essentie een stuk behapbaarder wordt. En zijn voorgenomen taak hier op aarde vol passie kan uitvoeren. En dat niet alleen. Ook het leven samen wordt fijner, rustiger en gezelliger onderweg naar volwassenheid.

 

Of merk je dat je een Ouder & Kind Luisterkind-afstemming wilt? Feitelijk twee afstemmingen waarin ik met je kind én jou over dezelfde kwesties spreek, waardoor je in één keer het hele verhaal in beeld brengt. Zonder lange trajecten of onderbrekingen in jullie dagelijks ritme. Door hernieuwde inzichten en concrete handvatten, heb je alles in handen om jullie te leiden jullie gewenste realiteit in. 

Bedrijfsafstemming
Een prachtige wijze om te spreken met de essentie/energie van je praktijk of bedrijf. Geschikt alle bedrijven, van zzp’er zonder eigen praktijkruimte tot organisaties met meerdere locaties en zelfs multinationals.

Een aantal redenen:

 • ’t Loopt niet lekker met het bedrijf, afdeling of personeel
 • De groei stagneert, gaat te snel of mogelijk een andere kant uit dan gedacht of goed is
 • Een her- of doorstart
 • Je wilt je praktijk of bedrijf vanaf de start direct goed neerzetten
 • Inzicht verkrijgen in de volgende stappen
 • Willen weten waar je bedrijf/praktijk behoefte aan heeft om happy te blijven en zodoende optimaal aan jou, en jij aan hem/haar, kan bijdragen

Omdat in een bedrijfsafstemming gesproken wordt met die energie, en niet op personen, is er enkel toestemming nodig van de aanvrager en/of hoofd/directeur van die afdeling/team/locatie/bedrijf. Dit is afhankelijk welk onderdeel centraal staat.

Kortom, als jij samen met je praktijk/bedrijf wilt creëren en optimaliseren, dan is een bedrijfsafstemming áltijd een goed idee.

Levensbrug
Levensbrug is er voor iedereen voor wie hard op communiceren lastiger of niet mogelijk is. Denk aan mensen in pallatatieve zorg, overleden dierbaren, mensen in coma. Of personen die op enige wijze beperkt zijn in hun uitdrukkingsvermogen zoals bijvoorbeeld het Syndroom van Down. Achter de buitenkant gaat veelal een rijke belevingswereld schuil. En vergis je niet, in gesprek op zielsniveau, is iedereen volwassen, vrij en heeft toegang tot het grote bewustzijn die diegene werkelijk is.

Ook als je een abortus, stilgeboorte of miskraam hebt meegemaakt, is deze er voor jou. De ervaring leert dat sterrenkindjes maar al te graag hun boodschap doorgeven zodat jij weer verder kunt.

Een levensbrug afstemming kan je veel brengen. Want, stel je voor dat je de laatste woorden van je dierbare voor altijd op papier hebt, onaffe zaken nog afgerond kunnen worden, banden verbeterd of hersteld, inzicht, berusting, op gezonde wijze elkaar los kunnen laten etc. En voor jou lieve ouder, met een kind voor wie communiceren moeilijk of onmogelijk is, dat je ein-de-lijk weet wat er in het koppie omgaat, hem/haar begrijpt en daardoor precies datgene gunt zijn en geven wat er nodig is om te kunnen groeien en bloeien..

Familieverbond

Voor als je wil weten waartoe jullie bij elkaar zijn. En alles wat uit deze centrale vraag voort vloeit. Geen enkel gezin is zomaar toevallig bij elkaar. Want onder al het mogelijke  geharrewar en ingewikkelde relaties ligt altijd jullie unieke verbond van liefde. 

Voor je huidige (samengestelde) gezin

Deze afstemming is van toepassing op de gezinsleden die op dit moment in je huis wonen of actief onderdeel zijn van het gezin. Zelfs huisdieren willen soms graag iets vertellen. Of reeds overleden dierbaren. Ook wanneer jij en je partner geen kinderen hebben, is deze afstemming mogelijk. Tenslotte kun je een gezin ook samen vormen. Ook komen samengestelde gezinnen, adoptie- en pleegkinderen geldt  onder bepaalde voorwaarden in aanmerking. Kijk hiervoor bij veelgestelde vragen onderaan deze pagina.

Leven vanuit hartsbewustzijn

Vindt wat jullie bindt, waar jullie elkaar kunnen steunen en stimuleren. En ontdek wat jullie van en aan elkaar te leren hebben en wat er nog opgelost mag worden aan – oud – zeer. Met als doel dat iedereen lekkerder in z’n vel komt te zitten en betere onderlinge verhoudingen kunnen groeien. Loskomen uit de oude 3D matrix waarin je leeft vanuit je hoofd en wilskracht, naar leven vanuit hartsbewustzijn oftewel 4D, op weg naar 5D. Vanuit kracht in ieders eigenheid, verbonden in vrijheid.

Praten met één stem

In een Familieverbond afstemming, praat ik met je gezin als één geheel. Jullie praten met één stem. Alle vragen die gaan over of betrekking hebben op je hele gezin kun je dan ook stellen. Als je persoonlijke vragen hebt, dan behandelen we dat in een aparte afstemming. Dit kan zowel voor of na een Familieverbond afstemming. Dit is geheel naar jouw situatie, gevoel en wens.

Neem direct geïnspireerde actie

Merk je dat je een Familieverbond Luisterkind-afstemming wilt? Klik dan op de knop boven of onderaan deze pagina of via de hier volgende link “Ja, ik wil direct contact over mijn afstemming”, en klik in het aanvraagformulier de gewenste optie aan.  

“Open jezelf. Verbind bewust. En leef de Liefde die je bent.”

Veelgestelde vragen

Hier vind je de antwoorden op regelmatig gestelde vragen. Staat die van jou er niet tussen? Mail, Pb, App me gerust. Ik beantwoord ze graag én vrijblijvend.

logo bevoegd trainer Luisterkind
Luisterkind 10 jaar feestlogo
Moet ik naar je toekomen?

Nee, dat hoeft niet. Ik werk in de energie, op afstand. Je kunt gewoon doorgaan met je dagelijkse routine. Je hoeft niets te doen of te laten, wel zo fijn.

Wanneer niet?
 • Begeleiding waar we echt de diepte in gaan raad ik af als je gebruik maakt of in recent verleden gebruik hebt gemaakt van anti-psychotica of anti-depressiva.
 • Als je nog niet openstaat voor de energetische wereld. Engelen en andere lichtwezens, vorige levens, incarneren, overleden dierbaren, etc.
Hoe vaak?

De minimale termijn tussen twee Luisterkind-afstemmingen is drie maanden.

Lees de afstemming met regelmaat door en geef het de tijd de boodschap binnen te laten komen en zijn uitwerking te hebben.

Wat is afstemmen?

Met jouw vragen in gedachten stem ik me af op je kind of jou. Afstemmen doe ik door via hart tot hart contact te maken met een diepere laag in jou. De grote wijze jij.  Je grote wijze jij kan of durft wel te vertellen waarover je in het dagelijks leven niet of niet zo makkelijk kunt praten of laten zien.

Leeftijd speelt hierbij geen rol. Noch enig label of syndroom. Een (ongeboren) kind communiceert net zoals een volwassene.

In het veld van oneindig potentieel waar wij praten met elkaar bestaat tijd en ruimte niet zoals in de dagelijkse realiteit. Het is te vergelijken met een droom, alles is mogelijk. Dat is tevens de reden dat de inhoud van de afstemming ‘vooruit’ kan lopen op je eigen proces en wat je kunt ontvangen aan inzichten. Geef het daarom de tijd en lees het regelmatig door.

Welke vragen stel ik?

De vragen die jullie hebben en de uitdagingen waar jullie tegenaan kunnen lopen, zijn zo breed als het leven zelf.

Je kind is hier om te leren en jij bent dat ook. Jullie zijn werkelijk leraar voor elkaar.

Je mag alle vragen stellen. De grote wijze jij bepaalt zelf waar het antwoord op wil geven én wat het daarnaast wil vertellen.

Samen gaan we op zoek naar de antwoorden die in jezelf liggen opgeslagen. Dat wat we tijdens ons gesprek kunnen oplossen, ook wel keren genoemd, doen we direct. Oorzaken kunnen te vinden zijn in dit leven en ook in een vorig leven. Het kan ook zijn dat er iemand uit de ongeziene wereld naar voren komt tijdens ons gesprek. Die mag dan zijn of haar boodschap doorgeven. Daarnaast vinden we met regelmaat handvatten om de gewenste verandering of verbetering te kunnen ankeren in het hier en nu.

Effecten van een afstemming

Belangrijk is om te weten dat ik jou volg in ons gesprek. Ik maak geen aannames en stel geen diagnoses. Ik schrijf puur jouw verhaal én je eigen oplossingen op. De effecten van een afstemming verschillen per keer. Bij kinderen zie je bijvoorbeeld met regelmaat verandering in gedrag, openheid, emoties, slaap-, of eetproblemen. Het kan ook subtiel te merken zijn door een verandering in je energieveld.

Wat ik terugkrijg van ouders is dat het hen helderheid heeft gebracht. En handvatten om het gewenste te verankeren in het dagelijks leven. Ouders zien dat hun kind weer lekker in zijn vel zit. Gezinnen groeien naar elkaar toe en functioneren meer in eenheid. Ook brengt het jullie als ouders heling op de eigen pijnstukken.

Het is een 1ste stap

Een afstemming is als de eerste stap op weg naar een blijvend gewenst resultaat. De effecten van een afstemming verschillen per keer. Directe verandering, zeker in het gedrag van kinderen. Of subtiel, bijvoorbeeld je humeur of je kijk op het leven.

Zelf de vervolgstappen maken die in of naar aanleiding van de afstemming naar voren komen zijn cruciaal om tot een blijvend positief resultaat te komen.

Wat is een lichtkind?

Dat zijn voor mij alle sensitieve, heldere, bewuste kids die hier momenteel rondlopen en in grote getale naar de aarde komen. Hier horen wat mij betreft ook kinderen met autisme, adhd, adnp, hsp, pdd-nos etc bij. Al vallen deze labels tijdens een Luisterkind-afstemming volkomen weg. Deze bestaan niet op zielsniveaus.

Ik spreek ook over Nieuwe Aarde Kinderen. Deze kinderen hebben een zeer hoge en zuivere vibratie. Zij kunnen eerder op aarde zijn geweest, dit hoeft echter niet. Velen van hen komen voor het eerst naar aarde om actief bij te dragen in de bewustszijnverhoging die nodig is voor het verder uitkristalliseren van de Nieuwe Aarde.

Voorwaarden Familieverbond
Ex-partners en uitwonende kinderen worden niet meegenomen.

Geadopteerde kinderen doen ook mee, want bloedverwantschap ligt niet alleen aan de basis van de reden waarom jullie bij elkaar zijn.

Misschien ga je of zorg je reeds voor een pleegkind, voor een minimale periode van 3 maanden, dan neem ik dit kind ook mee in de afstemming.

Uitwonende kinderen en ex-partners niet meegenomen. Uitwonende kinderen, en bij co-ouderschap, dienen minimaal 2 dagen per 14 dagen, of 1 dag per week, in het gezin waar de aanvraag voor wordt ingediend, mee te draaien in het gezin.

Bij familieverbond dient iedereen vanaf 10 jaar toestemming te geven. Zonder ieders toestemming is wel een gewone Luisterkind-afstemming mogelijk die een ouder voor zichzelf aanvraagt en daarin de relatie met één kind meeneemt.