En dat bleek maar weer tijdens het schrijven van het voicemail bericht van Bib (baby-in-de-buik) aan zijn nieuwsgierige mama en papa. Een fragment van een prachtig zielsgesprek met een 4 maanden oude Bib en zijn grote sterrenbroer.

Ik klopte zachtjes aan op de deur van zijn baarmoederhuis. De deur ging open wat voor mij betekent dat het oké was om energetisch binnen te komen. Ik keek rustig om mij heen en vroeg Bib waar hij was, of hij kon komen voor een zielsgesprek. Alleen, hij was even niet thuis in de buik. In de eerste tijd van een zwangerschap is dat wel vaker zo. Dan reist een kind nog heen en weer tussen de sterren en aarde.

“Wat kom je doen?!”

Grote zielenbroer

Ik voelde voorzichtig waar Bib was toen ineens een jongensstem door het huis galde, “wat kom je doen?!” Een jongen van zo tegen de twaalf stapte achter de sponning van een deuropening vandaan. Hij had zijn naam al laten klinken, die was hem vooruit gesneld. Toch voor de zekerheid nog even vragen. Zijn naam, die hij mij vertelde, ken ik maar al te goed. Hij is de grote broer van Bib die in een eerdere zwangerschap aan het einde van de eerste trimester weer naar zijn sterrenthuis was gegaan. Ik heb toen met zijn mama en hem een zielsgesprek gevoerd over de miskraam en alles wat daaraan ten grondslag lag. Een intens mooi gesprek waarin veel geheeld mocht worden. Van in het nu tot vorige levens aan toe. Wat heeft mogen bijdragen in de komst van Bib.

Bibs beschermer

Zijn borst groot en met zo’n laag mogelijke stem, vroeg hij mij waarom ik zijn broertje zocht. Pas na gedegen uitleg dat ik namens mama kwam, ging hij akkoord om hem te halen voor een kort zielsgesprek. Maar ook alleen omdat mama dat zo graag wilde. En hij zou erbij blijven. Want hij is de beschermer, de hoeder van zijn broertje, moet je weten. Om te zorgen dat hij zich veilig en fijn voelt in mama’s buik en zo goed kan groeien.

Hoe Bib het ziet

En zo, zittend tussen de jongens in, vertelt Bib wat hij van zijn mama nodig heeft, wat hij fijn vindt in de buik en hoe zijn papa mama kan ondersteunen tijdens de zwangerschap. Ook, met een grote grijns op zijn gezicht, dat hij ernaar uitkijkt om kattenkwaad uit te halen met zijn grote zus. En graag hoog op papa’s schouders de wereld overziet.

Een liefdevol zielsgesprek

Bib werd wat moe, dat zag zijn grote broer ook. Hij vond het wel welletjes en vroeg Bib of hij wat wilde rusten. We lachten naar elkaar en met een aai over zijn bol die ik hem gaf, verdween Bib uit beeld. Zijn grote broer bleef nog even om, nu ik er toch was, nog een belangrijke boodschap aan zijn vader door te geven. Een boodschap van liefde. Een boodschap van loslaten, vertrouwen, over vaderschap voor Bib. Een boodschap dat hij er altijd zou zijn. En zo is het hele gezin samen, aan deze kant en vanaf de andere zijde.

“Sta vol, krachtig stralend, in je eigen licht, mooie mamma”

Wat is jouw verlangen?

Ben jij mama van een sterrenkind, wensmama, of zwanger van je (regenboog)kind? Verlang je naar verbinding, inzicht of heling? Ben je nieuwsgierig naar wat het je te vertellen heeft? Wat er nog voor nodig is om je kind in je hart of armen te kunnen sluiten? In alle stadia rondom kinderwens ben ik er voor jullie. Als je je verbonden voelt met dit verhaal. Als het iets in je losmaakt. Kijk eens rustig rond en voel of ik bij je match. Stuur je me een berichtje? Via welke weg jij prettig vindt. Dan neem ik graag contact met je op om een stukje met je mee te lopen. Je kan bij mij terecht voor een kort voicemail bericht tot een volledig zielsgesprek en langere trajecten.

Ik ben ambassadeur voor alle lichtkinderen en nieuwe aarde kinderen. Ik begeleid hen op weg naar de aarde, naar jou, en in de eerste jaren hier. En ik begeleid jou, mooie mama, om vol in je eigen licht en kracht te gaan staan. Want wanneer jij krachtig straalt vanuit je innerlijk licht, dan maak je het makkelijker voor je kind om te komen, in hartsverbinding te zijn en zijn weg te vinden hier op aarde. Contact op zielsniveau lost het gevoel van gescheiden zijn op.  Bewuste liefdevolle verbinding met je kinderen, hier en daar is waar je mee verder gaat.