“Heeee lieve Carola❤️, we zijn heel heel heel blij met de afstemming. Zo mooi, mijn dochter, ging het lezen en ik dacht ze gaat huilen maar ze ging lachen en straalde zoooo erg✨ echt prachtig om te zien. Ze is er heel blij mee en zei dit is iets voor heel mijn leven. Echt zo mooi.” 

Een afstemming voor het leven

Aldus de mama over haar bijna volwassen dochter. Ontwakend lichtwerker. Haar ziel kreeg de ruimte om expressie te geven over haar ware zelf en wat er werkelijk speelt. Zij kon dit lachend ontvangen, want ze herkende zichzelf gevoelsmatig. Kwam thuis in haarzelf.

Zij is zich nu weer bewust waar ze vandaan komt, hoe ze haar leven mag vormgeven en wat ze te leren heeft gaandeweg. Waarom ze zich zo zwaar en moe voelde op aarde en hoe ze daar verbetering in aanbrengen kan. Ze heeft inzicht ontvangen in de bronnen van de ADD, waartoe ze sleutels in handen heeft om fijner te navigeren door het leven van alledag. Ze weet waartoe ze zo open staat voor de lichtwereld en hoe ze om kan gaan met donker en licht. Zij en haar mama snappen nu ook wat maakt dat ze zo ontzettend close zijn. Wat rust brengt, want alles mag komen op voor ieder het juiste moment. En we hebben haar geboortereis opnieuw gemaakt, haar ervaring geheeld, waardoor ze nu meer geïntegreerd en verankerd is in haar eigen lijf. Meer licht, lucht, ontspanning, focus. Ze heeft bevestiging dat het niet tussen haar oren zit, dat ze juist loepzuiver aanvoelt wat klopt en goed is voor haar. En dat ze haar zielsfluisteringen mag volgen. Want door haarzelf te zijn, expressie te geven aan haar zielsbesluiten, brengt ze tegelijk licht naar de aarde. Hoe mooi is dat.

Expressie geven aan je ziel

Zo is het niet alleen voor haar de bedoeling. Ook voor jou. Het gaat erom te leven wat je ziel je toefluistert, wat in je hart leeft, wat je buik vertelt dat juist is voor jou. We maken allemaal deze reis. Met liefde luister ik naar jouw verhaal, zodat we samen lantaarntjes kunnen plaatsen langs jouw levenspad. Zodat je nog dieper weet, voelt en ziet welke stappen je mag maken. In vertrouwen dat je wordt gedragen, wordt geleid. Het ongeziene in het geziene gemanifesteerd.

Wanneer jij op zielsreis gaat met mij

Dan doe ik dit met volledige aanwezigheid. Het is zoveel meer dan enkel vragen stellen en antwoorden opschrijven. In de energie gebeurt veel, op meerdere lagen, in verschillende tijdsgeesten en levens tegelijk en door elkaar. Informatie heeft tijd nodig om te verbinden, complexe informatie die vertaald mag worden. Inzichten mogen zakken in je systeem alvorens we verder kunnen met ons zielsgesprek. Heling in je innerlijk mag plaatsvinden waar je de tijd en ruimte voor nemen mag. En ook letterlijk ervaringsbelevingen keren door regressie komt regelmatig voor.

Ja, in delen zal je jezelf herkennen. Maar enkel voor een tripje naar feest-der-herkenningsland ben je bij mij niet juist. Herkenning is fijn en van belang, zoals dat ook voor deze jonge vrouw is, want zij durft nu meer op haar innerlijke stem te vertrouwen. In onze reis komen ook je pijnpunten aan het licht, blokkades en je blinde vlekken. Juist dat wat je dagelijkse ik afwijst wat je ziel je vertelt, dat wat je niet wil (h)erkennen, weerstand voelt…daar is werkelijke groei en transformatie te vinden. Deze boodschappen zijn als cadeautjes van het universum om jou verder te brengen op je pad. Zonder oordeel, pure zijnskracht. In vrijheid mag je kiezen om ze aan te nemen, te onderzoeken, te doorvoelen en zo te groeien of ze naast je neer te leggen en in het oude te blijven.

 

Lichter leven, ook jij

Ik volg jou in je proces en ik geef het de tijd die het nodig heeft. Afgestemd op Divine Timing, je ziel, de Akasha en Lichtwezens die mogelijk naar voren komen voor jou. Dit alles bij elkaar maakt dat het ene proces in anderhalf uur klaar is, de andere in drie of verspreid over meerdere dagen. Waarom ik je dit vertel? Omdat ik voel dat het van waarde is dat je je bewust bent van hoe ik jou dien wanneer je een zielsreis met mij aangaat. Zuiver, vanuit hart en ziel en met volledige bewuste aanwezigheid. Want jij bent het waard om jouw licht te leven. Sterker nog, het is de bedoeling. En daar draag ik met alle liefde een stukje aan bij.

 

Ga je mee, op ontdekkingstocht?

Als jouw buik, hart of ziel je toefluistert dat een zielsreis met mij voor jou de eerstvolgende stap is, stuur mij dan een mailtje of vul het aanvraagformulier in. Dan stemmen we samen af, vrijblijvend, wat we mogen gaan doen.

Liefs