Lieve, mooie, bewuste, groeiende Nieuwetijdsmama. Vandaag kom ik, Kaena, naar voren met een boodschap van liefde en aanmoediging.

Wij, lichtkinderen, nieuwe aarde kinderen, kijken toe hoe je je door je leven heen beweegt. Zoekende, voelende, tussen ratio en je hart heen en weer bewegende, afstemmen, opgeven, met hernieuwde moed weer oppakken om dat te realiseren wat je wenst, verlangt. Voor jezelf, voor je kinderen en je gezin. Leven vanuit de leiding van je hart.

Schepping van jouw gewenste realiteit

Namens ons allemaal breng ik je de boodschap het proberen, het doen, het zoeken buiten je, te laten voor wat het is. Laat maar los, zoveel je kan. Schepping begint bij het vrouwelijke aspect. In het diepe donker van moeder aarde, in het diepe donker van jouw buik en hart. In verstilling. Waar niets is en tegelijk alles is. Waar leegte vervulling brengt. Je buik en hart zijn onlosmakelijk en diep met elkaar verbonden. Zij staan in deze nieuwe tijd aan het roer.

Gevoelsleven in plaats van ratioleven

De een is daar al verder in dan de ander. Het maakt niet uit. Je bent precies waar je wezen moet op je pad. Het kan voor jou een leap of faith betekenen om je te begeven op voor jou onontgonnen gebied. Of voel je in cirkels of tegen muren op te lopen wanneer je een stapje verder wilt. Stop dan maar, is wat we van je vragen, met doen. Plof op de bank of jouw persoonlijke ruimte en wees. Adem, aard, verbind, open…

In stilte kun je ons horen

Wordt maar stil en nodig in liefde ons uit bij je te komen. In de heilige ruimte voor jou en mij, kunnen wij samen zijn. Vragen stellen of gewoon open voor onze boodschappen zijn. Laat het doen maar los, verstil, en los op in jouw Staat van Zijn. Dan kun je luisteren met je innerlijke oren, je hart en buik. Inspiratie borrelt dan vanzelf omhoog, welke eerstvolgende logische stap je mag maken richting jouw gewenste realiteit.

Je bent een prachtig wezen

Evenwaardig aan ons. Zoals we er zijn voor jou om je te begeleiden en komen voor de shift op aarde waar jij onderdeel van bent. Of je je daar nu klaar of ver genoeg voor voelt of niet. Hebben wij jou nodig om ons de weg te wijzen op aarde, om onze hoeders te zijn zodat wij kunnen opbloeien tot wie we zijn en onze taak kunnen vervullen.

Jij bent klaar en waardig

En dit betekent niet dat jij in aardse begrippen al verder moet zijn dan wij, alle antwoorden hoort te weten, of zelf verlicht moet zijn, hahaha! Welnee, laat deze overtuiging, deze illusie maar los. Het ligt maar net aan ons zielmissie welke mama en papa en levensomstandigheden daarbij horen. Als wij bij jou zijn of gaan komen, dan mag je er met elke cel in elk lichaam dat je hebt, in alle tijden en werelden voelen dat je waardig en er klaar voor bent.

Liefs, Kaena

Vind je het fijn een persoonlijke boodschap te ontvangen van je lichtkind. Hier of tussen de sterren? Om jou en jullie wat verder te brengen op je pad? Neem dan hier even vrijblijvend contact met mij op of kijk op Nieuwetijds Mama of Nieuwe Aarde Kind .naar wat er zoal mogelijk is.