Kom even bij jezelf en stel je voor…Geen woorden

Na een lange reis naar aarde via je mama’s buik, wordt je bijna geboren. Onderweg naar haar liefdevolle armen gaat het ‘mis’. Zuurstoftekort ontstaat in je lichaam en je hersens. Wat zorgt voor een onomkeerbare verandering… Met een paar maanden oud wordt het pijnlijk duidelijk. Je kunt je lichaam ten dele gebruiken en niet zoals de meeste mensen. Heldere algemene lichaamstaal is niet tot je beschikking. Je brein heeft een knauw gekregen. Wat blijkt, na je eerste paar pogingen tot praten, stopt het. Geen woorden. Voor de rest van je leven. Wat geluiden, blikken en schudbewegingen, is waar je het mee hebt te doen.

Of,

Je wordt geboren en je mama voelt aan alles er is ‘iets’ mis. Maar elke alarmbel, rode vlag en intuïtief weten bij je mama wordt door de professionals weggewoven. Je bent een wijze ziel, met groots bewustzijn en vooruitstrevende visies rondom de ascentie van aarde. Je kunt zien achter het zichtbare hologram, van wat de mensheid ‘realiteit’ noemt. In feite de grootste collectieve droom. Je ziet alle verbindingsnetwerken in licht, kleur, geluid. Niets liever dan dat je jouw teachings via computer en kunst overbrengt aan de mensheid. Maar hoe? Want door een zeer, zeer zeldzame aandoening is het nagenoeg onmogelijk woorden te zeggen, emotionele heldere boodschappen over te brengen. Je mama, die niets liever wil dan het beste voor je, weet al die jaren dat je er bent, niet echt wat er in je omgaat en wat je nodig hebt, behalve haar liefde.

Of,

Je bent met Down naar de aarde gekomen en inmiddels volwassen. Het wordt tijd je eigen leven te gaan leven. Maar je ouders weten niet zeker waar je interesses liggen. Waar je écht blij van wordt. Welke woonomgeving je uplift in plaats van verder down maakt. Maar ja, jij bent dan net niet diegene die de mensen in de maatschappij zien op tv, bij down programma’s. Nee, dat zijn ‘de goeien’, zoals dat wordt gezegd. Jij niet. In jezelf weet je precies waar je blij, enthousiast en vervuld van raakt. Je kunt het alleen niet overbrengen. Gelukkig heb je twee liefdevolle, dragende ouders. Alleen, die worden ook een dagje ouder. Wat nu?

Of,

Je wilt heel graag naar aarde komen. Je hebt je papa en mama uitgekozen. Geregeld probeer je in je mama’s buik te komen. En steeds weer lukt het niet. Of maar voor eventjes. Als bewuste ziel beschik je over een groot bewustzijnsveld waarover je uit kunt zien. Jij weet wat er nog nodig is bij mama, papa en voor jezelf om te kunnen komen. Je geeft er alles voor om je ouders je boodschap te laten horen. Hoe dan? Want je hebt nog geen stem. En dat wat je mama onbewust aanvoelt, weet of innerlijk hoort, daar durft ze niet op te vertrouwen. Ze herkent het niet, of duwt het weg. Wat te beginnen?

“Omdat elke stem gehoord mag worden”

 

Mijn Why in woorden

Mijn waarom, waartoe ik de roep van mijn ziel volg. Mijn zielswerk als spiritueel birth keeper en Luisterkindwerker & trainer. Alle deelaspecten van mijn Why zijn gebouwd op deze  ‘urge’ van mijn ziel. Een stem geven aan  die het nodig hebben gehoord te worden. Voor mij geldt, hoe eerder in ’t leven, hoe liever. Omdat dit zo’n tere en cruciale fase is in de reis van de ziel, door hemel en over aarde. Het legt de blauwdruk, de patronen, voor het verdere verloop van je levensreis. En eenmaal hier als hoogbewust kind of volwassene, is Luisteren naar je ware stem een magische gift. Aan jezelf en aan de wereld om je heen. Want werkelijk, deze zijn één.

Mijn why en to-do, zijn gevoed door een missie, een doel die vele malen grootser voelt dan ikzelf. Elke dag zet ik stappen in een grotere versie van mijzelf, in een volgende level. Want ik ben hier om Licht, Liefde en Bewustzijn te brengen in de harten en buiken van de mensen en die van moeder aarde. En zo bij te dragen aan het verder ontwaken in de Nieuwe Aarde en Eenheidsbewustzijn.

 

Het meest dankbare en vervullende

Want of je nog geen stem hebt, woorden niet kunt gebruiken, je het zwijgen bent opgelegd of zelf hebt gekozen niet te spreken, elke stem mag, heeft, gehoord te worden. De woroden van je hoger zelf, je ziel, je innerlijk kind, je lichaamsbewustzijn. Van bron, universum, moeder aarde, vader hemel en ja, ook lichtwezens. Lichtwezens als je sterrenkind, je zielskind, engelen en andere spirit guides. We zijn allen één. Waar één stem werkelijk wordt gehoord, transformeren hele gezinnen, systemen, levens en relaties. Soms is zwijgen zilver en woorden spreken goud!

“Je hoeft mijn ‘werk’ niet te kunnen, om te kunnen luisteren met je hart. Probeer het eens, in je gezin of bij een toevallige voorbijganger. Adem even, kom bij jezelf, open je hart en vraag met bewustzijn wat je wilt ontdekken over de ander. En weet, in de ander ontmoet je jezelf.”

Luisteren is van onschatbare waarde

Het werkelijk luisteren naar iemands ware stem, zijn werkelijke woorden. Is ware gift van onschatbare waarde. Zo ervaar ik dat keer op keer. Voor degene die gehoord wordt en zijn of haar dierbaren. Stel je maar voor, wat zou jou het waard zijn om je boodschap over te kunnen brengen, wanneer je niet kunt praten of goed bewegen? En stel je voor wat het voor jouw dierbaren zou beteken om ein-de-lijk te weten wat er in je omgaat, waar je blij van wordt en nodig hebt in het leven. Alles toch? 

En voor mij als Luisteraar is het evenzogoed een gift. Want, wat een wijsheid wordt er gedeeld als antwoord op all uitdagingen en vragen uit het leven breed. Door telkens weer een stukje mee te kijken en te reizen in de belevingswereld van een ander, die veelal verborgen is voor de directe omgeving van diegene, mag ik zoveel leren, ontdekken en groeien. Zelf en ook voor mijn kinderen en het gezin.  Dat maakt het voor alle betrokkenen een magische verrijking van ’t leven. 

PS: Als je ook wilt leren Luisteren om vanuit je eigen Why om de gewenste realiteit dichterbij te halen… 2 Keer per jaar kun je de beroepsopleiding tot Luisterkindwerker volgen bij Sprankelhart. Meld je aan bij het event op Facebook.. Ben je wensmama of zwanger, dan breng ik jullie graag in zielverbinding en leer ik je zelf contact te maken met je kindje.