Light Letter: krachtig opstaan in je meesterschap

Dagen waarin veel ouds losgetrild in jouw bewustzijn aankomt. Vragende om opschoning, transmutatie en loslating. Want wanneer oude gevoelsbelevingen helen ontstaat er ruimte en mogelijkheid voor een meer oorspronkelijk gevoel, wat er in de basis is, en hoger bewustzijn om naar voren te komen. Je kunt als het ware boven en onder met elkaar verbinden en laten samenstromen. Een Light Letter is een krachtige manier om jezelf een groeispurt cadeau te geven.

Vasthouden aan het oude betekent stagnatie in jouw groei en evolutie. Door af te stemmen op je hogere weten – vergeestelijking van het denken – kun je makkelijker schouwen naar waar je als human being nog verwondingen in je hebt opgeslagen liggen. En deze vanuit die hogere afstemming te schonen. Dit vraagt je steeds weer bewust te zijn vanuit welke afstemming je leeft. Je pijnlichaam of vanuit je grotere heel.

Het gaat er niet om puur enkel vanuit die hogere afstemming te leven. Juist om het samenbrengen van die twee, waarin ‘boven’ ~ je bronessentie ~  en ‘onder’ ~ je menselijk-zijn ~ elkaar ondersteunen en verder brengen. Als één grote stroom.

In deze dagen wordt je uitgenodigd én uitgedaagd om alles wat leeft rondom je 1ste en 2de chakra aan blokkades, vervormingen en pijnen naar boven te laten komen, zodat er ruimte komt om jouw meesterschap die je nu kunt embodiën in te laten dalen en te verankeren in de onderste lagen van jezelf.

“Uitgenodigd en uitgedaagd om wat leeft in je basis omhoog te brengen.”

 

Thymus chakra

 Je Thymus chakra speelt hierin ook een belangrijke rol. Dit is je Godsverbindingschakra. Hoe opener deze is hoe meer de frequentie van de Grote Liefde jouw andere chakra’s voedt en begeesterd. openen van je Thymus Chakra kan spannend zijn en aarzeling meebrengen, want het kan oude angsten naar voren brengen. Het binnen laten en belichamen van deze grotere energieën vraagt namelijk om een stukje ‘dying of the old self’, je persoonlijke ego-identiteit. Afbraak en opbouw zijn in die zin onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Je basis in balans, jij in evenwicht

Daar gaat het om. Wanneer je 1ste en 2de chakra in balans zijn dan ervaar je:

1. Goede aarding, gecentreerd en uitgelijnd in je kern en basis, je veilig voelen, vertrouwen, hier willen zijn, in balans blijven los van wat er op je pad komt, de wereld en mensen om je heen vooral door een positieve bril zien, hier willen zijn – op aarde en in je lichaam

2. Zin in het leven, vreugde, zelf-vervulling, afgestemd op divine timing, speelsheid, inspiratie, je lichaam ervaren als onderdeel van het grote geheel, en plezier hebben met en van je lichaam, overvloedsbewustzijn, luisteren naar je buikgevoel, jezelf voeden met wat goed is voor jou in elke laag

Surf mee op deze golf van meesterschap

 • Bewustwording, opschoning, groei en meesterschap. Opstaan in jezelf en gaan staan voor jezelf. Hier kun je deze dagen een enorme golf voorwaarts maken. Pak jij ‘m of laat je het voorbij gaan, deze kosmische kans? Kiezen voor een Light Letter is één van de manieren, naast visualisaties en energetische healings bijvoorbeeld. Een boodschap van pure consciousness vanuit:
  • Je ziel
  • Je lichaamsbewustzijn
  • Je gidsenteam
  • Lichtwezens vanuit de lichtwereld
  Al naar gelang je vraag en verlangen komt een of een combinatie naar voren. Altijd in en vanuit liefde voor jou, je zelfrealisatie en welzijn.

Vragen en issues rondom

 •  Je wortelchakra en sacraalchakra
 • Je Thymuschakra ‘vaak te herkennen als een wat gevoelige plek als daar iets gezien mag worden)
 • Je innerlijke man/vrouw en het heilig huwelijk
 • Het belichamen en verankeren van de volgende grotere versie van jezelf
 • Persoonlijk meesterschap
 • Vergeestelijking van je denken
 • Loslaten van ego-identiteit (dying of self)
 • Samenbrengen van ‘boven’ en ‘onder’
 • Bewust leven

Een Light Letter is een waar en waardevol cadeau aan jeZelf.

Aan je Human & je Being! Want er is altijd meer mogelijk. Voorbij aan wat jij tot nu toe voor mogelijk hebt gehouden. En nog mooier en bijdragender dan jij je nu kunt voorstellen. Hoger bewustzijn, nieuwe keuzes, meer mogelijkheden, diepere belichaming in vreugde, vertrouwen en flow. Zonder gehechtheid aan het ‘hoe’ komt dit veelal via onverwachte wegen op je pad. Laat mij weten waar jij Licht op wil schijnen. Dan regelt pure consciousness, via mijn 10 vingers, de rest. Je Light Letter ontvang je in je digitale brievenbus. Geef dus een goed werkend mailadres op.

 Vraag het aan in deze 3 dagen, dan komt deze transformatieve februari 2020 energie als light encoding mee in je Letter. 

Lees je deze blog op een ander tijdstip… Ja, natuurlijk kun je dan ook aanvragen. Dan komt de kosmische vibe van dat moment mee in je Letter.

 

PS: Als je ook wilt leren Luisteren om vanuit je eigen Why de gewenste realiteit dichterbij te halen… Kies voor de beroepsopleiding tot Luisterkindwerker  bij Sprankelhart. Meld je aan bij..  Ben je wensmama of zwanger, dan breng ik jullie graag in zielsverbinding en leer ik je zelf contact te maken met je kindje.

“Je hoeft mijn ‘werk’ niet te kunnen, om te kunnen luisteren met je hart. Probeer het eens, in je gezin of bij een toevallige voorbijganger. Adem even, kom bij jezelf, open je hart en vraag met bewustzijn wat je wilt ontdekken over de ander. En weet, in de ander ontmoet je jezelf.”