Reviews

Authenticiteit in verbinding

 

 

 

 

Vraag je gratis handvat + guide call aan
Blijde vrouw na ontvangen van Lichtbrief

Hey lieve vrouw,

Je voelt ‘m al lang en breed hè. Dat je lichter wilt leven.  Bewust bezield tot diep in je lijf en daarom sta je krachtig in je eigenheid. En liefdevol verbonden met jezelf, je kids én de wereld om je heen. Je creatiekracht die stroomt en overvloed in vele wijzen aanwezig is. Deze urge om op reis te gaan komt vanuit je grotere weten. De wijsheid die je niet kunt bedenken. Omdat het je ziel is die je leid. Toch snap ik het best wanneer je ego-ik nog wat meer nodig heeft om zich senang te voelen op reis te gaan. Hieronder lees je een scala aan ervaringen.  Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend Verkengesprek. 

 Cliëntervaringen

“Er gebeurt al zoveel door bewustzijn samen te delen met jou. Met iemand die het herkent en in die frequentie. Dank je voor de liefde en voor het vertrouwen waarmee je er bent en waarmee je me herinnert! Ik ben nog altijd op reis…naar mijzelf en naar mijn zielskind. Dank je wel dat jij er bent!”

Laura Pearson,

eigenaresse Fierjevrouwzijn.nl en docent v.o.

“Carola heeft een prachtige geboorteverwerkingsafstemming voor me gedaan! Het contact was heel goed, ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar. Ik kan duidelijk voelen dat ze een enorme passie heeft voor wat ze doet. Ze heeft me met liefde geholpen. Ik kon niet wachten tot de uitgewerkte afstemming naar me toe kwam. Ik wist niet precies wat ik kon verwachten, maar wist wel dat ze met “mij” contact zou zoeken nog naar voordat ik geboren zou worden.

De resultaten waren prachtig! Ik heb met tranen in mijn ogen het hele verslag gelezen. Het voelde als thuiskomen. Ik heb nieuwe inzichten gekregen, en ook veel gelezen van wat ik al wist, maar juist daardoor vielen dingen ook op hun plek. Wat me het meest geraakt heeft, is hoe ik mezelf herkende in haar woorden. Zoveel wat me toen al bezighield. Het zorgt ervoor dat ik nu beter kan herleiden naar wat vroeger gebeurd is en wat ik nu mag verwerken en los mag laten. Zeker de moeite waard om jezelf (of een ander) een geboorte afstemming te geven!”

Ilaria Caputo, Colours of Happiness marketing & strategie voor coaches en therapeuten én mama van één

Hartelijk bedankt voor deze liefdevolle, fijne en verhelderende afstemming. Ik heb het geheel met tranen in mijn ogen gelezen, het klopt echt en legt mijn gevoel over ons als gezin in woorden uit. Prachtig!! Je hebt nu drie afstemmingen op onze dochter gemaakt en één op mij. Onze band als gezin is echt versterkt de afgelopen periode en we worden steeds meer een eenheid. Echt… heel bijzonder!

Amanda Lees, praktijk Amanda Lees Coaching en mama van 2

“Carola heeft een hele mooie Luisterkind sessie/geboortverwerking gedaan voor mijn dochtertje die toen 8 weken was. Wat een bijzondere ervaring. De boodschappen zijn prachtig, helder en heel erg toepasbaar. Alle vragen die ik had, zijn beantwoord. Ook vond ik het heel fijn dat Carola uitgebreid de tijd nam om de sessie na te bespreken en al mijn vragen rustig beantwoordde. Ik heb het als heel erg fijn, liefdevol en helpend ervaren. Ik zou iedereen een dergelijke ervaring toewensen. Heel veel dank namens mijzelf en mijn kleine meisje.”

Marjolijn van Ommen, medewerker ministerie van justitie en mama van 3

“Na mijn miskraam vorig jaar zomer had ik deze zwangerschap sterk de behoefte aan letterlijk een woord van dit kindje. De zwangerschap voeldde vanaf het begin af aan al erg goed, maar ik wilde het ontzettend graag samen met dit kindje doen en was ook gewoon ontzettend nieuwsgierig wat die kleine te melden had. De voicemails in het begin waren mooie oprechte korte boodschappen waar ik direct iets mee kon. Ik vond dat zo fijn dat ik besloot het begeleidingstraject in te gaan later in de zwangerschap. De voicemails hadden mij al richting gegeven… Het eerste gesprek in het traject was op z’n zachtst gezegt confronterend te noemen. Confronterend maar o zo waardevol. Deze mama had nog wat werk te verrichten . De kracht in deze gesprekken zit hem niet alleen in de boodschap naar mij maar ook dat Carola het zielskindje in mijn buik richting kan en mag geven. En dat maakt dat mijn zoon en ik deze zwangerschap en de geboorte echt samen gedaan hebben!”

Brechtje Erp-Holleman, mama 3 kids

“Na een heftig jaar hebben mijn partner en ik Carola om hulp gevraagd. We hebben een prachtige afstemming van Carola mogen ontvangen. Het was ons duidelijk dat ons zoontje Ryan last had van het verlies van zijn opa en het intense verdriet wat papa hierom had. Ryan was altijd een heel vrolijk, sociaal en knuffelig mannetje. Vlak na het overlijden van zijn opa sloeg dit om in het slaan van anderen kindjes. Via Carola heeft Ryan ons verteld hoe we hem en ook onszelf konden helpen om oa hiermee om te gaan en waar verder nog aan gewerkt mocht worden. Nadat we hiermee aan de slag zijn gegaan, zagen we binnen 2 dagen een enorm verschil bij ons allen. Alsof we ontdaan waren van hele zware rugzakken. We voelen ons niet alleen veel lichter, maar Ryan slaat sindsdien ook geen andere kindjes meer en is weer de oude!”

Joyce Blok, de Holistische Mama en mama

“Tijdens onze zoektocht naar een verklaring voor het gedrag dat mijn zoon liet zien heb ik contact opgenomen met Carola. Zij heeft een prachtige afstemming gedaan. Niet zomaar een prachtige afstemming. De liefde die Carola voelt bij haar werk is door het beeldscherm van mijn computer voelbaar. Ook de verklaring voor het gedrag van mijn zoon werd duidelijk. Mijn eigen rol hierin als moeder ook. Ik heb aansluitend een afstemming voor mezelf aangevraagd. Tijdens het lezen van dit mooie rake verslag was ik voor de tweede keer tot tranen toe ontroerd. Er kwamen thema’s naar voren die al tijden spelen in mijn leven. De tools die ik hierbij kreeg zijn goed toepasbaar en helder. Zelfs mijn taak hier op aarde kwam duidelijk aan het licht. Ik kreeg kippenvel bij het lezen en ik kan bijna niet wachten om dit verder te gaan onderzoeken en voelen. Ik ben Carola heel dankbaar voor wat ze mij en mijn gezin gegeven heeft!“

Marleen Klein, mama van 6 en kleuterschool juf

“Wij hebben een prachtige miniafstemming mogen ontvangen van Carola tijdens de valentijnactie! Een miniafstemming …maar voor ons Groot! Een paar zinnen kunnen zoveel helpen! Hier kan onze zoon veel mee! De afstemming is heel duidelijk en vooral heel erg liefdevol geschreven! Onwijs bedankt Carola!”

Anneloes Reit, praktijk Kom Bewust In Verbinding en mama van 2

Ik heb de afstemming met mijn kind gelezen. Haar reactie was meerdere keren ‘Oh, dat is zo waar!’ Ik heb nieuwe informatie over waar zij tegenaan liep en niet goed over kon praten. Dit hebben we samen opgepakt, ten positieve.

Mama van dochter van 9 (anoniem)

“Het verliezen van ons kindje na 11 weken zwangerschap was intens verdrietig. Door het zielsgesprek kregen we inzicht in het verhaal erachter. Dat niet alleen. Ook heb ik een overtuiging kunnen helen die ik al vele levens met mij meedroeg. Zo hebben wij ons kindje een plek in ons gezin kunnen geven en ons weer geopend naar de toekomst. Het heeft echt een proces in gang gezet, waardoor we nu, via een vruchtbaarheidstraject, toch nog een keer zwanger zijn. Wij zijn ontzettend blij.”

Linda Put-Pancreas, mama van 2 en zorgmedewerker

Het zielsgesprek met Carola gaf mij een andere kijk op een probleem waar ik mee worstel. Deze andere blik en de handvatten zorgen ervoor dat de oplossing een stuk dichterbij is! Dingen worden op een respectvolle manier benoemd.

Muriël Verseijden, administratief medewerker

“Het verliezen van ons kindje na 11 weken zwangerschap was intens verdrietig. Door het zielsgesprek kregen we inzicht in het verhaal erachter. Dat niet alleen. Ook heb ik een overtuiging kunnen helen die ik al vele levens met mij meedroeg. Zo hebben wij ons kindje een plek in ons gezin kunnen geven en ons weer geopend naar de toekomst. Het heeft echt een proces in gang gezet, waardoor we nu, via een vruchtbaarheidstraject, toch nog een keer zwanger zijn. Wij zijn ontzettend blij.”

Linda Put-Pancreas, mama van 2 en zorgmedewerker

“Hoi Carola, ik wilde je nogmaals bedanken voor je antwoord over de mail n.a.v. de luisterkindafstemming die ik van je heb mogen ontvangen. Dank je wel voor je diep invoelen, je hoge energie en ”vertalen” tot een werkzaam praktisch gereedschap waarmee ik verder kan. Ik heb de samenwerking met jou als open ervaren, met hart en direct. Zou het iedereen aanraden! Lieve groet, “

Sandra Doosje, eigenaresse Tapestry of Life

Lieve Carola, Onze samenwerking was heel fijn. Zowel de eerste als de tweede keer. Ik heb meer inzicht gekregen in de vragen die ik had over mijn ongeboren meisje. Ook uit vorige levens. En ook bevestiging van bepaalde dingen die ik zelf al aanvoelde. Heel verhelderend en ontroerend. Om een dieper contact te kunnen ervaren met je kindje al voor het geboren is. Heel erg bedankt daarvoor.

Es Ster, mama van 5 kids

“Ik heb een miniafstemming van Carola ontvangen. Het is echt heel bijzonder wat ze je allemaal kan vertellen. Het heeft veel helderheid gegeven. Een echte aanrader”

Tanja Leerkotte, mama van 3 en eigenaresse praktijk Innerlijke Schatten

“Carola’s afstemming heeft me enorm geholpen bij zowel mijn dagelijkse beslommeringen als bij mijn eigen afstemmen om de stormen van de twijfels en emoties te doorstaan door ze als instrument te beschouwen en zo vanuit mijn hart te kunnen leven en werken i.p.v. me van de wijs te laten brengen. En dat is zó waardevol, ben ik haar heel dankbaar voor!!”

Eveline Pothof, zelfstandig creatief

“Ik vind het waanzinnig dat je het getrappel in mijn buik een stem hebt gegeven. Het raakt me in hart en ziel. Mijn vader is door de afstemming in vertrouwen overgegaan. In zo’n moeilijke periode een wonderlijk bijzonder mooi cadeau!”

Mevr. F. van Luin, mama van 3

“Carola, het sprankelhart zelve, heeft mij zo’n mooi en liefdevol cadeau gegeven in de vorm van een afstemming. Alles wat ze schreef was zo raak, eerlijk en mooi. Een mooie en liefdevolle confrontatie met mijzelf. Hoe zij het benoemd is helder en treffend. Deze woorden neem ik mee in het leven als wijze lessen die ik nooit mag vergeten! Carola ontzettend bedankt! Ik kan jouw mooie praktijk aan iedereen met volle overtuiging aanbevelen!”

Sabrina Bannink, Blogger Lovin' Life en mama van één

“Nu ik door de afstemming weet dat ons sterrenkindje met haar zusje heeft geruild zodat zij bij ons en haar grote broer kon komen en dat ze echt een drie-eenheid vormen, is mijn verdriet over de miskraam in dankbaarheid veranderd. De connectie in energie blijft.”

Dhr. D. Nap, sales director en vader van 3

Contact & veel gestelde vragen

10 + 5 =

Sprankelhart, conscious embodiment
5.0
Gebaseerd op 18 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Hoe komen we tot mijn gewenste begeleiding?

Oké, het is nu wel duidelijk dat jij meer Licht wilt uitnodigen in je leven. Misschien zelfs wel jezelf en je leven zoals het nu is, wilt ‘outcreaten’. Top. Ik ben met liefde van bijdrage. Je kunt direct aanvragen of een 20 min verkengesprek boeken, of mij appen of mailen. Dan kom is zo snel mogelijk bij je terug, zodat jij helderheid krijgt wat betreft je keuze.

En als ik een ja voel, maar het komt niet 100% terug in je aanbod?

Dan neem je natuurlijk contact met mij op.  Boek een verkengesprek of app of mail mij, want maatwerk is wat ik 90% van de tijd gewend ben om te leveren. Samen kijken we of jij en ik matchen en jouw vraag past binnen mijn expertise.

Hoe lang duurt de begeleiding?

Afhankelijk van je traject 6 of 13 manen. Verlenging is telkens mogelijk.  Het Birth your Being traject is telkens 9 maanden. 

De specials zijn eenmalig. In te zetten bij een bijzondere gelegenheid.

Moet ik naar je toekomen?

Nee, dat hoeft niet. Ik werk in de energie, op afstand. Je kunt gewoon doorgaan met je dagelijkse routine. Je hoeft niets te doen of te laten, wel zo fijn. Voor live sessies spreken we online af via beeldbellen (Teams, Whatssapp).  Fysieke behandelingen vinden bij mij of jou thuis als je in/om Den Haag woont. Of in een workshopruimte op Scheveningen of in Naaldwijk.

Partners

Moeder Aarde Natuurlijk Kraampakket

Petit&Jolie Natural Babycare

Pure Heart

Dalalou Natuurlijk

Aangesloten bij

Int. Society Adoula's

logo bevoegd trainer Luisterkind

Luisterkind trainer

CAT

GAT

De kleine lettertjes

Privacy Policy
Cookie Policy